Telefon: 026-51 42 10 / 070-333 50 33
Leverantörer

Hög kvalitet på både arbete och produkter är en självklarhet för oss på Eriksson VVS och vi samarbetar med ett flertal ledande leverantörer inom VVS-området. Här hittar Ni några av våra största leverantörer – besök gärna deras hemsidor för information och inspiration!Bild föreställande: arrowFM Mattsson

Bild föreställande: fm mattson logo 

www.fmmattsson.se

År 2005 firade FM Mattsson 140 år! FM Mattsson är en föregångare för hela branschen och var först med t ex keramisk tätning, trädgårdskranar som inte fryser och två världsunika lösningar - mjukstängande ettgreppsblandare samt säkerhetsblandare.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowGrundfos

Bild föreställande: grundfors logo 

www.grundfos.se

Grundfos är en av världens ledande pumptillverkare. Det är vår målsättning att framgångsrikt utveckla, producera och sälja pumpar och pumpsystem med hög kvalitet över hela världen med målsättningen att göra människors vardag lättare och bekvämare och samtidigt bidra aktivt till en bättre global miljö.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowIDO

Bild föreställande: ido logo 

www.ido.se

IDO-koncernen har idag över 500 anställda och en omsättning på 100 miljoner Euro. En stor del av omsättningen består av sanitetsporslin, där IDO har en stark ställning på alla aktuella marknadsområden. De produktgrupper som växer särskilt snabbt är badrumsinredningar och duschar. IDO ingår i den världsomfattande badrumskoncernen Sanitec.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowLK Lagerstedt & Krantz

Bild föreställande: lk logo 

www.lrf.se

LK Lagerstedt & Krantz AB är idag en av Nordens mest tongivande VVS-leverantörer. Genom att ständigt vara lyhörda för marknadens behov och arbeta nära branschens samtliga aktörer har vi utvecklat ett unikt systemtänkande. Idag är våra VVS-lösningar ett självklart förstahandsval för många.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowMora Armatur

Bild föreställande: mora logo 

www.moraarmatur.se

Mora Armatur är ett av Nordens ledande företag för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowNibe

Bild föreställande: nibe logo 

www.nibe.se

Vår vision är att vara ett värmeföretag i världsklass. Vår affärsidé är att erbjuda marknaden högkvalitativa och innovativa värmeprodukter inom affärs områdena Element, Villavärme och Brasvärme. Basen för detta är NIBEkoncernens breda kunnande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring.

Bild föreställande: hr

Bild föreställande: arrowUponor

Bild föreställande: uponor logo 

www.wirsbo.se

Uponor VVS, tidigare Wirsbo Bruk grundades redan år 1620 och blev när rörtillverkningen startade i början av 1930-talet, den dominerande tillverkaren i Europa. Uponor VVS utvecklar och marknadsför kompletta system för värme och tappvatten.